Scroll Top

Diensten

ONZE WERKZAAMHEDEN
1

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden, maar helpen u ook graag met vrijblijvend advies voor uw woning. Heeft u interesse neem dan contact met ons op.

NOK REPARATIE

Een van de werkzaamheden die dakservice totaal uitvoert is het repareren van daknokken d.m.v. kunsstof dakmortel.

VERWIJDEREN VOGELNEstEN

Vogels nesten zich vaak onder de pannen bij de dakgoten en in schoorsteenkanalen wat kan zorgen voor verstoppingen en ongedierte.

VERVANGEN VAN DAKPANNEN

We zorgen ervoor dat beschadigde dakpannen worden vervangen door nieuwe dakpannen zodat oude dakpannen  geen schade kunnen veroorzaken.

ROLLAAG/SCHOORSTEEN REPARATIE

Dakservice Totaal herstelt rollaag reparaties aan schoorstenen. Wij voeren alle werkzaamheden met betrekking tot uw schoorsteen zorgvuldig uit.

PLAATSEN SCHOORSTEENKAPPEN

Schoorsteenkappen voorkomen dat er water en vogelnesten in uw rookkanaal komen. Ook verkleind het de kans op schoorsteenbrand aanzienlijk.

LOOD Vervangen SCHOORSTEEN

Een oude schoorsteen kan sneller een lekkage veroorzaken, dit kan worden opgelost door middel van het vervangen van lood aan de schoorsteen.

SCHOORSTEEN VERWIJDEREN

Indien u uw schoorsteen niet meer gebruikt of problemen ondervindt, overweeg dan om uw schoorsteen te laten verwijderen!

Nokvorsten vervangen

Het monteren of renoveren van geïsoleerde rookvorsten met speciale nokvorsten en ventilatie-openingen is een apart proces.

Vegen Van de schoorsteen

Een van onze werkzaamheden is ook het vegen van schoorstenen. Wij adviseren u om 1 x per jaar de schoorsteen te vegen.

LOOD vervangen dakkapel

Wanneer het lood in slechte staat is van uw dakkapel, en u wilt er graag geen omkijken meer naar hebben, kunnen wij u helpen met een renovatie van het lood.

Platte daken

Soms is het nodig om het dak te vervangen als deze in slechte staat is, in andere gevallen kan een nieuwe dakbedekking genoeg zijn.

SCHILDERWERKEN

Naast onze dakwerkzaamheden kunnen we ook verschillende schilderwerken verzorgen, uitgevoerd door onze vakmensen.

VERVANGEN BOEIBOORDEN

Boeiboorden en dakkappellen krijgen veel te verduren door regen en onweersbuien. Door middel van Trespa worden houten onderdelen vervangen door kunststof.

Let op !

Dakservice Totaal werkt niet samen met bedrijven die dezelfde of een vergelijkbare naam hebben. De contactgegevens zoals vermeldt op de website zijn correct. Dakservice Totaal is een erkend schoorsteen veegbedrijf en dakdekkersbedrijf.