Scroll Top

Lekkage dak

LEKKAGE DAK VERHELPEN?

Een daklekkage is erg vervelend en kan zich snel verspreiden, wat kan leiden tot nog ergere vervolgen. Zelfs een kleine lekkage kan desastreuze gevolgen hebben voor je woning. Het is belangrijk om er vroegtijdig bij te zijn, zodat we dit zo snel mogelijk vakkundig kunnen oplossen. Wij zorgen eerst voor een passende oplossing zodat uw dakgoot niet vervangen hoeft te worden en we toch de lekkage kunnen verhelpen. Een lekkage aan het dak kan namelijk verschillende oorzaken hebben, het kan aan de dakgoot liggen, aan het lood of aan de dakbedekking. Wij komen per direct langs om te kijken wat de oorzaak is en zorgen dat het spoedig kan worden oplost door onze vakmannen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

24/7 bereikbaar

Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op via telefoon, mail of vraag makkelijk een offerte aan via de website.

Specialisten

Dakservice totaal beschikt alleen over specialisten die zorgen voor goed onderhoud aan uw dak en geven u eerlijk advies.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Dakservice Totaal staat voor een vertrouwd en veilig gevoel. Wij willen graag een jarenlange relatie opbouwen met onze klanten.

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
沈丹童
沈丹童
2022-10-20
Super goede gedaan!
Jan Vergouwen
Jan Vergouwen
2022-03-30
opletten bij zulke bedrijven laat je niks aansmeren
nico tebbens
nico tebbens
2022-03-04
Snelle reactie, duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren aangevuld met foto's voor en na herstel stormschade. Wij hadden eerder gebruik gemaakt van dit bedrijf tot volle tevredenheid.
Afra Wiggerman
Afra Wiggerman
2022-01-21
Begin januari 2022 hebben we van jullie werkzaamheden gebruik gemaakt en zijn heel erg tevreden . Vriendelijke mensen , goede uitleg wat er gedaan moet worden . foto's gemaakt van te voren en daarna. Vorig jaar hebben jullie andere werkzaamheden gedaan en dat was ook tot tevredenheid .
Paul Van den Mosselaar
Paul Van den Mosselaar
2021-03-31
De heren hebben de dakgoten schoongemaakt. Verder hebben ze kauwennesten verwijderd en voorzieningen getroffen dat er niet opnieuw nesten onder de dakpannen kunnen worden gemaakt. Dit had ik veel eerder moeten laten doen. Alle rommel is keurig opgeruimd. Conclusie: uitermate tevreden.
harm roelofs
harm roelofs
2021-03-25
Onlangs een lekkage gehad, deze is vakkundig en snel verholpen door Dakservice Totaal. Komen afspraken na en vriendelijk personeel, aanrader!l👍
Lee Anders
Lee Anders
2021-03-24
Bedrijf gebeld ivm lekkage. Afspraken zijn nagekomen, alles is netjes opgelost voor een mooie prijs. Daarbij 5 jaar garantie gekregen op de reparatie. Omdat ze toch op het dak bezig waren, hebben ze de goten gratis schoongemaakt. Vriendelijk en professioneel bedrijf.
Nancy van Boxtel
Nancy van Boxtel
2021-03-24
Na een flinke dak lekkage meerdere bedrijven uitgenodigd om een offerte uit te brengen. Vanaf het 1e contact zeer duidelijk en professioneel geïnformeerd, hadden hierbij ook direct een goed gevoel. Lekkage uiteindelijk, met volle tevredenheid, door Dakservice Totaal laten verhelpen. Wat ons betreft dan ook echt een aanrader!
Marcel Boelaars
Marcel Boelaars
2021-03-22
Professioneel bedrijf dat er al 4 jaar voor zorgt dat ik in de winter zonder zorgen de openhaard kan gebruiken.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

    Let op !

    Dakservice Totaal werkt niet samen met bedrijven die dezelfde of een vergelijkbare naam hebben. De contactgegevens zoals vermeldt op de website zijn correct. Dakservice Totaal is een erkend schoorsteen veegbedrijf en dakdekkersbedrijf.