Scroll Top

Nok reparatie

Nok reparatie

Heb je last van een lekkage aan het dak? Dan kan het zijn dat de nokvorsten los zitten. Nok reparatie door middel van kunnfstof is hiervoor de oplossing.

Een van de werkzaamheden die Dakservice Totaal uitvoert is het repareren van daknokken door middel van kunsstof dakmortel. Dit is een kant-en-klare stormvaste dakmortel die blijvend elastisch is. Belangrijk hoofdbestanddeel is het natuurproduct lijnzaad, (lijnoliestopverf) al eeuwenlang bekend in de bouw. Onze kunsstof dakmortel is uitvoerig getest op de meest voorkomende dakpantypen, zoals wij die in Nederland kennen, er zijn nietsontziende hecht-, trek-, maar bovenal verouderings proeven op losgelaten. Uit deze proeven is zonder meer gebleken dat de kunstoog dakmortel extreme weeromstandigheden met glans doorstaat!

Herstel nokvorsten

Kunsstof dakmortel is de perfecte, stormvaste eindafwerking van uw dak. In dakmortel zijn geen schadelijke stoffen als asbest of anderzijds verwerkt, het is blijvend flexibelen en water afstotend en geschikt voor diverse toepassingen o.a. vastleggen van nokvosten gevel- en kantpannen chaperon- en knikpannen leien en rietvorsten aansluitingen bij dakramen en schoorstenen bij golfplaten afdichten van scheuren bij loodaansluitingen en pannen.

 

Telefoon: + 073 612 99 77                Mail: dakservicetotaal@home.nl

 

Let op !

Dakservice Totaal werkt niet samen met bedrijven die dezelfde of een vergelijkbare naam hebben. De contactgegevens zoals vermeldt op de website zijn correct. Dakservice Totaal is een erkend schoorsteen veegbedrijf en dakdekkersbedrijf.