Scroll Top

Over ons

DAKSERVICE TOTAAL
WIE ZIJN WIJ?

Dakservice Totaal is een vertrouwd dakdekkersbedrijf dat al jaren ervaring heeft omtrent dakwerkzaamheden. Wij zijn specialisten in dakrenovatie, onderhoud, het verwijderen van vogelnesten, het voegen van schoorstenen en loodreparaties. Welke dienst u ook nodig heeft, wij zorgen dat ons vakkundig team u verder helpt. Wij staan garant voor kwaliteit dat gepaard gaat met goed en betrouwbaar advies. Dakservice Totaal beschikt over de nieuwste materialen waardoor we efficient te werk kunnen gaan. Of het nu gaat om een klein of groot project, wij zorgen dat al onze klanten tevreden zijn.

  • Nok reparatie d.m.v. kunststof
  • Verwijderen van vogelnesten
  • Vervangen oude of kapotte dakpannen
  • Plaatsen van flexibele rookafvoerkanalen
  • Vernieuwen en repareren van dakgoten
24/7 bereikbaar

Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op via telefoon, mail of vraag makkelijk een offerte aan via de website.

Specialisten

Dakservice totaal beschikt alleen over specialisten die zorgen voor goed onderhoud aan uw dak en geven u eerlijk advies.

Betaalbaar

Dakservice Totaal staat voor een vertrouwd en veilig gevoel. Wij willen graag een jarenlange relatie opbouwen met onze klanten.

Let op !

Dakservice Totaal werkt niet samen met bedrijven die dezelfde of een vergelijkbare naam hebben. De contactgegevens zoals vermeldt op de website zijn correct. Dakservice Totaal is een erkend schoorsteen veegbedrijf en dakdekkersbedrijf.