Scroll Top

Vervangen van hout dmv trespa bij boeiboorden en dakkapellen

Vervangen boeiboorden

Boeiboorden en dakkappellen krijgen veel te verduren door regen en onweersbuien. Het is belangrijk dat deze onderdelen regelmatig gerenoveerd en gerepareerd worden. Het is raadzaam om de houten delen te vervangen door kunststof boeiboorden. Trespa is hier de juist oplossing voor, deze platen zijn duurzaam en hebben een compacte kern waardoor ze erg stevig zijn. Door middel van een dakkapel renovatie krijgt uw oude dakkapel weer een nieuw uiterlijk en kan hij weer jaren mee.

Vervangen dakkappellen

Dakservice Totaal heeft jarenlange ervaring in verschillende vormen van schade aan dakkappellen of boeiboorden. Afhankelijk van uw wensen en uw woning denken we graag met u mee in uw keuze materiaal. Wil je graag een prijsopgave op maat, passend bij jouw wensen en situatie, vraag hier dan gratis een offerte aan.

 

Telefoon:+ 073 612 99 77                Mail: dakservicetotaal@home.nl

 

Let op !

Dakservice Totaal werkt niet samen met bedrijven die dezelfde of een vergelijkbare naam hebben. De contactgegevens zoals vermeldt op de website zijn correct. Dakservice Totaal is een erkend schoorsteen veegbedrijf en dakdekkersbedrijf.