Scroll Top

verwijderen vogelnesten

Overlast van vogels die zich nestelen?

Het is verstandig om minimaal één keer per jaar uw schoorsteenkanaal te laten controleren op vogelnesten of andere zaken die een verstopping of schoorsteenbrand kunnen veroorzaken. Vogels nesten zich vaak in dakgoten en in en op schoorstenen wat kan zorgen voor verstoppingen en schade aan uw dak. Als vogels zich nestelen onder uw dakpannen dan zijn dakvoetprofielen hiervoor de oplossing.

Dakvoetprofielen

Bij Dakservice Totaal leveren wij complete vogelwerende dakvoetprofielen, dit zijn complete systemen die er niet alleen voor zorgen dat er absoluut geen vogels meer onder uw dakpannen komen, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat opspattend water niet meer op uw dakbeschot terecht komt. Na het verwijderen van een vogelnest is het aan te raden om een kap op de schoorsteen te laten plaatsen. Op deze manier kunnen de vogels niet meer terugkomen.

Als u de vogels of het ander ongedierte laat zitten, dan kan het zijn dan ze nog een groter deel van het dak gaan gebruiken waardoor het probleem alleen maar erger wordt. Hierbij moet je denken aan:

✓ Schimmel door uitwerpselen
✓ Lekkage door vogelnestjes aan dak/ of dakgoot
✓ Beschadiging van de dakisolatie
✓ Stankoverlast door ongedierte
✓ Ontstaan van houtrot dakbeschot

Let op !

Dakservice Totaal werkt niet samen met bedrijven die dezelfde of een vergelijkbare naam hebben. De contactgegevens zoals vermeldt op de website zijn correct. Dakservice Totaal is een erkend schoorsteen veegbedrijf en dakdekkersbedrijf.